Sponsor 468x60

7 Nisan 2013 Pazar

Cem Yılmaz Fundamentals 2013 İzle



Merhaba sevgili ziyaretçilerimiz.sizin için cem yılmazın 2013 yapımı eşsiz gösterisi fundamentalsı inceledik.
ilk gözlemlere göre çok güzel bir gösteri olmuş herkese tavsiye ederiz.
Fundamentals 2013 ün bu yepyeni bomba gibi gösteriyi sinemada izlerseniz daha çok keyif alırsınız.
Cem Yılmaz ın son gösterisi CM101MMXI FUNDAMENTALS, günlük hayatta başımızdan geçen ancak üzerinde durmadığımız birçok olayı ve detayı mizahi bir bakış açısı ile gözler önüne seriyor.
Yılmaz ın kendi yaşadığı trajikomik birçok küçük anının dışında, sanatçının eşsiz gözlem gücüne de şahit olmanın mümkün olacağı çeşitli öyküler gösteride yer alıyor. Yılmaz, çevresinde ve dünyada olup biten birçok ilginç ve komik olayı, kendi mizah anlayışına uygun olarak yorumluyor ve seyirci ile paylaşıyor.
Kadın – erkek ilişkilerinin, günümüz insanının teknolojiyle imtihanının ve meslek hayatındaki yansımalarının, basit gibi görünen bir yemek siparişinin ve hatta bir cenaze töreninin ne kadar komik olabileceğini gösteren Cem Yılmaz, seyircilerine uzun yıllar unutamayacakları bir performans ile bol kahkahalı bir seyir vadediyor.
Cem yılmazın gerçi tüm gösterileri harikadır.sevdiğiniz sanatçının stand-up gösterisini veya tek kişilik sahne oyununu izlemek büyük bir zevktir.
Fundamentals izle
Erkeklerin kadınlarla olan geçmişten süre gelen çekişmelerini,hem teknolojiden faydalanıp hemde onun üzerinden güzel konular işleyen sanatçı,bildiğimiz üzere onun eşsiz bakış açısını bizlere dünyaya bakışını anlatacak
Umarım sizde eğlenirsiniz.bu aralar en çok izlenen stand-up gözterisi olduğunuda unutmayın.
cmylmz izle cem yılmaz 2013 full izle cem yılmaz gösterisi izle 2013
Video Açılmazsa Erişim Engellendi yazıyorsa DNS ayarı yapın.. İyi seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsor 468x60